Актуални новини

FV33a82XwAIGIg2.jpg

Скъпи кметове,
Прилагаме на Вашето внимане покана за следната програма.  Тези от Вас, които имат желание могат да се включат.
Може да видите начините за кандидатстване на посочените линкове:
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Application-form-local-councillors
https://building-europe-with-local-councillors.europa.eu/

Продължи да четеш

  • Hits: 3347
Kurbanbayram.jpg

Сдружение "Толерантност" поздравява всички мюсюлмани с настъпването на свещеният мюсюлмански празник Курбан Байрам, като им пожелава здраве, благоденствие и любов към ближния!

  • Hits: 982
covid191.jpg

АКТУАЛНО - COVID-19

Уважаеми кметове,
Предлагаме на Вашено внимание информация за производител и доставчик на защитни облекла, шлемове и маски, в случай че имате нужда от такива.
При необходимост, може да се обръщате към производителя - г-н Божидар Стоев: +359 888779239; +359 885304805.
Ще Ви информираме своевременно и за други подобни оферти.
Успех във всичко и бъдете живи и здрави!

Продължи да четеш

  • Hits: 3374
header_logo.jpg

Уважаеми кметове,

Известяваме Ви, че ако се окажете в ситуация, при която на територията на Вашата община да липсват предпазни маски за лице, такива може да бъдат произведени в максимално кратък срок от г-жа Невин Хасан, която любезно предложи своите услуги в помощ на нашите общини (цена за брой – 1,20 лв. с ДДС; телефон за контакт с г-жа Хасан: 0887695933).

Продължи да четеш

  • Hits: 1038
header_logo.jpg

Тъжна вест

Скъпи кметове,
С прискърбие Ви известявам, че на 15.12.2019г. е починал основателя на Сдружение „Толерантност“, дългодишен кмет на Община Главиница и бивш народен представител – Джеват Яшар.
Г-н Яшар бе от хората, който с ентусиазъм, всеотдайност и последователност работеха за единението, добруването и просперитета не само на нашите общини, а и на всички български граждани и светлото, европейско бъдеще на Република България.
Благодарение на неговия труд, желание, вяра и организационни качества, днес „Толерантност“ е втората по значимост организация на общини в България.
Нека запомним добрината и името на основателя Джеват Яшар, като бъдем честни, смели и единни по общия път на Толерантност в името на общото развитие и просперитет!
От името на екипа на сдружението и всички кметове, изказвам най-искрени съболезнование на семейството и близките на Джеват Яшар.
Allah rahmet eylesin.

  • Hits: 841