Сдружение ТОЛЕРАНТНОСТ

Вие сте  : Начало > Новини > Проведе се годишно общо събрание на общините, членуващи в сдружение „Толерантност“
Проведе се годишно общо събрание на общините, членуващи в сдружение „Толерантност“ Печат Е-мейл

1На 21 юни 2017 година във „Витоша Парк – Хотел“ – град София се проведе Общо събрание на общините, членуващи в Сдружение „Толерантност“. Официални гости на събранието бяха: г-н Ахмед Ахмедов –заместник-председател, организационен отдел ДПС, г-н Хасан Азис –  заместник-председател, местно самоуправление ДПС, както и г-н Танер Али член на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление – народен представител в 44-то НС. Участие в общото събрание взе и г-н Бюрхан Абазов, изпълнителен директор на сдружението (до 17.04.2017г.) и народен представител в 44-то НС.

По време на събранието бяха приети отчетен доклад и финансов отчет за 2016 година, както и проектобюджет и програма за работата на Сдружението през 2017 година.

За нов изпълнителен директор наСдружение „Толерантност“ единодушно бе избран г-н Цветан Енчев – досегашен секретар на сдружението, юрист по образование, с богат професионален опит в държавната администрация и Европейския парламент. При заемане на длъжността си новият изпълнителен директор си постави за цел да продължи линията на г-н Бюрхан Абазов за превръщане на Сдружение „Толерантност“ в надежден партньор, представител и защитник на интересите на общините и тяхното население. Работата на Сдружението ще бъде концентрирана върху създаването на предпоставки за изготвяне, мултиплициране и реализиране на проекти за подобряване на качеството на живот в либералните общини в България.

1

2

3

 

Минали събития

Проведен семинар в гр.Смолян на тема: Европейско финансиране на селските райони

20150627_133635Сдружение „Толерантност” бе партньор на евродепутата от АЛДЕ, Неджми Али при провеждането на семинар на тема „Европейско финансиране на селските райони”, който се проведе на 27 юни 2015 г. в град Смолян. Представени бяха следните теми:

Прочетете още...
 
Проведен семинар в гр. Бургас на тема: Европейско финансиране на селските райони

IMG_3023Сдружение „Толерантност” бе партньор на евродепутата от АЛДЕ, Илхан Кючюк при провеждането на информационен форум, който се проведе на 20 юни 2015 г. по случай откриването на информационен офис в Бургас. Офисът ще дава актуална информация за европейските институции, ще подпомага дейността му в България и ще участва в изготвянето на проекти на НПО или физически лица. Сред задачите му ще бъде и организирането на семинари и дискусии, кампании, както и другите дейности, свързани с нуждите на българските граждани от по-конкретна или специализирана информация в дадена област, част от европейския контекст.

Прочетете още...
 
Международна кръгла маса "Градското измерение на политиките на ЕС"

1_6Днес на 01.07.2015 г., Сдружение „Толерантност“ участва в дискусията на международната кръгла маса „Градското измерение на политиките на ЕС“.

На проведената дискусия бе представен проектодоклада на ЕП за предстоящите промени в регионалната политика на ЕС по отношение на градовете. Специалните гости бяха:

- Г-жа Керстин Вестфал (С&Д, Германия) - докладчик по проектодоклада относно градското измерение на политиките на ЕС;

- Г-жа Искра Михайлова (АЛДЕ) - председателят на комисията по регионално развитие в ЕП.

Днешната кръгла маса бе платформа за заинтересованите страни, от предстоящите промени в регионалната политика на ЕС, да обсъдят предложенията и да поставят пред докладчика г-жа Вестфал своите идеи и позиции.

Прочетете още...
 

Посетете ни във Facebook

Електронен седмичник

Информационен електронен седмичник на Сдружение Толерантност

Либерални общини в България

liberalbg

Споразумение на Кметовете

banner

Актуални обяви

Всички програми и актуални обяви