Сдружение ТОЛЕРАНТНОСТ

Вие сте  : Начало > Новини > Изпълнителният директор на Сдружение „Толерантност“ Бюрхан Абазов участва в срещата на корейско – европейския бизнес в Брюксел
Изпълнителният директор на Сдружение „Толерантност“ Бюрхан Абазов участва в срещата на корейско – европейския бизнес в Брюксел Печат Е-мейл

 

 

6Изпълнителният директор наСдружение „Толерантност“, Бюрхан Абазов участва в срещата на корейско – европейския бизнес на 17 и 18 ноември 2016 г., в Брюксел, по покана на Корейската правителствена агенция за насърчаване на търговията и инвестициите /КОТРА/. Във форума участваха над 60 водещи корейски и европейски компании, в сферата на медицинското техника и публичното осветление. В рамките на събитието, Бюрхан Абазов проведе срещи с корейските компании, специализирани в оборудването, поддръжката и експлоатацията на външно и вътрешно осветлението на публични места, които са най-добрите в света по отношение на енергийната ефективност и интелигентното управление на уличното осветление.

Корейските представители изразиха готовност за сътрудничество с българските общини от Сдружение „Толерантност“,  в областта на иновативните технологии, внедряването и поддръжката на публичното осветление в населените места на тези общини. Представители на Европейската комисия презентираха – възможностите за бизнес и европейските регулации в сектора.

По време на двудневното мероприятие, Бюрхан Абазов се срещна с президента на КОТРА за Европа г-н О Хейконг, с посланика на Република Корея в Белгия, с представители от белгийската Агенция за обществени поръчки, както и с водещи фирми от сектора - APACK, KMW, HUMANLITECH, MAXLUX, Cofely Fabricom (Engie), Smartnodes, CDEL sprl, Eco concept и други.

1345

 

Минали събития

Проведен семинар в гр.Смолян на тема: Европейско финансиране на селските райони

20150627_133635Сдружение „Толерантност” бе партньор на евродепутата от АЛДЕ, Неджми Али при провеждането на семинар на тема „Европейско финансиране на селските райони”, който се проведе на 27 юни 2015 г. в град Смолян. Представени бяха следните теми:

Прочетете още...
 
Проведен семинар в гр. Бургас на тема: Европейско финансиране на селските райони

IMG_3023Сдружение „Толерантност” бе партньор на евродепутата от АЛДЕ, Илхан Кючюк при провеждането на информационен форум, който се проведе на 20 юни 2015 г. по случай откриването на информационен офис в Бургас. Офисът ще дава актуална информация за европейските институции, ще подпомага дейността му в България и ще участва в изготвянето на проекти на НПО или физически лица. Сред задачите му ще бъде и организирането на семинари и дискусии, кампании, както и другите дейности, свързани с нуждите на българските граждани от по-конкретна или специализирана информация в дадена област, част от европейския контекст.

Прочетете още...
 
Международна кръгла маса "Градското измерение на политиките на ЕС"

1_6Днес на 01.07.2015 г., Сдружение „Толерантност“ участва в дискусията на международната кръгла маса „Градското измерение на политиките на ЕС“.

На проведената дискусия бе представен проектодоклада на ЕП за предстоящите промени в регионалната политика на ЕС по отношение на градовете. Специалните гости бяха:

- Г-жа Керстин Вестфал (С&Д, Германия) - докладчик по проектодоклада относно градското измерение на политиките на ЕС;

- Г-жа Искра Михайлова (АЛДЕ) - председателят на комисията по регионално развитие в ЕП.

Днешната кръгла маса бе платформа за заинтересованите страни, от предстоящите промени в регионалната политика на ЕС, да обсъдят предложенията и да поставят пред докладчика г-жа Вестфал своите идеи и позиции.

Прочетете още...
 

Посетете ни във Facebook

Електронен седмичник

Информационен електронен седмичник на Сдружение Толерантност

Либерални общини в България

liberalbg

Споразумение на Кметовете

banner

Актуални обяви

Всички програми и актуални обяви